Rodinný dom Trnava

PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V BRESTOVANOCH S INVESTIČNOU MOŽNOSŤOU DO BUDÚCNA

165 000,-€

Realitná kancelária FOIT vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom so samostatne stojacou garážou v tichej uličke v obci Brestovany, ktorá sa nachádza 13km od mesta Trnava.

Dom s podlahovou plochou 159m2 je čiastočne zrekonštruovaný- nové stierky, nová elektrika v časti domu, podlahy, dlažba. Dom sa rozprestiera na pozemku o celkovej rozlohe 1326m2. Tento rodinný dom je napojený na inžinierske siete (voda, elektrika a plyn).

Rodinný dom, ktorý je čiastočne podpivničený, pozostáva z jedného podlažia. Dispozičné riešenie- vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do priestrannej obývacej izby, vedľa obývacej izby sa nachádza jedna veľká spálňa, za obývacou izbou je ďalšia veľká spálňa, kúpeľňa s vaňou spojená s toaletou. Chodbička oddeľuje obývaciu časť domu od kuchyne so špajzou a samostatnej jedálne, z chodbičky je výstup na terasu a dvor. Nech sa páči, dispozíciu domu si pokojne pozrite v priloženej virtuálnej obhliadke, ktorú nájdete v dolnej časti inzerátu. Dom sa predáva bez zariadenia aj bez kuchynskej linky.

Kúpa tejto nehnuteľnosti je aj vhodnou investíciou do budúcnosti nakoľko je tu možnosť rozdelenia pozemku na dva samostatné pozemky, v priebehu pár rokov je v pláne vybudovanie cesty k zadnému pozemku.

Spomínaná obec disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, detské ihriská, obchody s potravinami, výhodou je dobrá prepojenosť s mestom Trnava autobusovou alebo železničnou dopravou, ktorou ste v Trnave za 7 minút, taktiež dobré napojenie na diaľnicu.

Nehnuteľnosť je možné zadovážiť len v hotovosti, z vlastných finančných zdrojov, prípadne založením inej nehnuteľnosti.

CENA: 165.000,- EUR

V prípade záujmu o viac informácií ako aj dohodnutia obhliadky ma prosím kontaktujte.

Tel. kontakt: 0905 863 816

Email: suryova@foit.sk

Ing. Nikoleta Šuryová

 

Lokalita
Brestovany
Zastavaná plocha
427m²
Rozloha pozemku
1326m²
Vlastníctvo
osobné
Status
Zrušené
Vodovod
neuvedené
El. napätie
nie
Plyn
neuvedené
Kanalizácia
neuvedené
Internet
áno
Energetický certifikát
A
KONTAKT NA MAKLÉRA

Máte záujem o nehnuteľnosť?
Kontaktujte makléra.

Poloha

Nehnuteľnosť na mape

Kontaktný formulár

Sme k vašim službám.
Kontaktujte nás!

    Vaše meno a priezvisko
    Vaša e-mailová adresa*
    Vaše telefónne číslo*
    Vaša správa*

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej správy alebo dopytu. Viac informácií tu.